Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En un estiu de fortes temperatures, les piscines de Vilafranca reforcen la seva oferta

L’onada de calor que s’ha deixat sentir a primers d’agost arreu de Catalunya ha portat temperatures properes als 40 graus a Vilafranca.

Aquests darreres dies han estat especialment calorosos a causa de l’onada de calor que hem patit. Temperatures més altes del normal durant el dia, ratllat els 40 graus en algunes ocasions, i molt més altes del normal a les nits, sense baixar en alguns casos dels 25-27.
Una de les solucions per ajudar a suportar les altes temperatures és aprofitar durant el dia per acostar-se a les piscines municipals i refrescar-se. En el cas de Vilafranca a més, com van fer també altres municipis, les piscines van fer jornades d’entrada gratuïta diumenge 5 i dilluns 6 d’agost coincidint amb els punts més alts de l’onada de calor.
Van ser dos dies en que van ser molts els qui es van acostar a la piscina, però de fet durant tot l’estiu les piscines vilafranquines han tingut força usuaris, com explica la gerent del Complex Aquàtic Anna Soldevila.
Soldevila comenta que han estat tenint entre 150-200 persones de mitjana cada dia, amb puntes com per exemple aquests dos dies d’agost en que s’ha fet jornada gratuïta en que s’ha arribat a les 300. Principalment és gent de Vilafranca, tot i que evidentment també s’hi acosta gent de tota la comarca.
Soldevila apunta també que aquest estiu el nombre d’usuaris a les instal·lacions esportives del Complex Aquàtic no ha baixat tant com altres estius.
Les piscines d’estiu, com cada any tancaran el 29 d’agost al migdia, i les instal·lacions romandran tancades els dies 30 i 31 d’agost. A partir del dia 1 s’obrirà, però només amb les piscines interiors.
De moment, però, i fins arribar al final d’aquest mes d’agost, remullar-se a la piscina continua sent una bona opció per ajudar a passar la calor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: