Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

En un estiu de fortes temperatures, les piscines de Vilafranca reforcen la seva oferta

L’onada de calor que s’ha deixat sentir a primers d’agost arreu de Catalunya ha portat temperatures properes als 40 graus a Vilafranca.

Aquests darreres dies han estat especialment calorosos a causa de l’onada de calor que hem patit. Temperatures més altes del normal durant el dia, ratllat els 40 graus en algunes ocasions, i molt més altes del normal a les nits, sense baixar en alguns casos dels 25-27.
Una de les solucions per ajudar a suportar les altes temperatures és aprofitar durant el dia per acostar-se a les piscines municipals i refrescar-se. En el cas de Vilafranca a més, com van fer també altres municipis, les piscines van fer jornades d’entrada gratuïta diumenge 5 i dilluns 6 d’agost coincidint amb els punts més alts de l’onada de calor.
Van ser dos dies en que van ser molts els qui es van acostar a la piscina, però de fet durant tot l’estiu les piscines vilafranquines han tingut força usuaris, com explica la gerent del Complex Aquàtic Anna Soldevila.
Soldevila comenta que han estat tenint entre 150-200 persones de mitjana cada dia, amb puntes com per exemple aquests dos dies d’agost en que s’ha fet jornada gratuïta en que s’ha arribat a les 300. Principalment és gent de Vilafranca, tot i que evidentment també s’hi acosta gent de tota la comarca.
Soldevila apunta també que aquest estiu el nombre d’usuaris a les instal·lacions esportives del Complex Aquàtic no ha baixat tant com altres estius.
Les piscines d’estiu, com cada any tancaran el 29 d’agost al migdia, i les instal·lacions romandran tancades els dies 30 i 31 d’agost. A partir del dia 1 s’obrirà, però només amb les piscines interiors.
De moment, però, i fins arribar al final d’aquest mes d’agost, remullar-se a la piscina continua sent una bona opció per ajudar a passar la calor.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes
14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: