Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines Isidre Prunés viuen una temporada de bany tranquil·la

L’aforament aquest estiu està per sota del 50%.

Enguany l’accés a les piscines de Vilafranca és totalment diferent a altres anys. Degut a la pandèmia de coronavirus s’han d’extremar molt les precaucions i per això des del Complex Aquàtic han pres les mesures de seguretat que marquen els protocols de Salut. Tal i com explica la directora del Complex, Anna Soldevila, els usuaris i usuàries han de fer reserva prèvia i s’han establerts dos torns: d’11 del matí a dos quarts de 4 de la tarda i de dos quarts de 4 a les 8 del vespre. L’aforament aquest estiu està per sota del 50%.
Els únics casos en els que l’aforament està per sobre és amb els casals d’estiu, tal i com marquen els protocols. A la zona de gespa s’han disposat cons per a que la gent tingui una referència visual per a mantenir les distàncies. Soldevila explicava que, a banda de tenir un aforament reduït, l’afluència també ha baixat i això ha comportat que la temporada de bany estigui sent molt tranquil·la.
Una altra diferència és que enguany no tancaran per a fer manteniment tècnic ja que amb l’aforament reduït poden fer aquest manteniment. Així mantindran obert fins el 30 agost amb horari d’estiu. El 31 serà l’únic dia que tindran completament tancat i l’1 de setembre el Complex Aquàtic estarà de nou obert amb horari d’hivern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: