Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Fòrum Berger Balaguer acollirà una exposició antològica de Maria Assumpció Raventós

El Fòrum Berger Balaguer acollirà una exposició antològica de Maria Assumpció Raventós

L’exposició que es presenta pretén ser un homenatge una de les artistes més universals del Penedès i al seu treball de tota una vida gairebé dedicada a la creació plàstica.

L’exposició porta el nom d’ “Art, matèria i esperit” i s’inaugura demà, dijous a dos quarts de vuit del vespre a càrrec de Joan Solé Bordes, filòleg i historiador vilafranquí, amb la presència de la pròpia artista.

La mostra aplega una vintena d’obres que recorren la trajectòria de Maria Assumpció Raventós en la tècnica de la pintura amb predomini de paisatges, vinyes, marines i algun bodegó, tot i que també s’ha seleccionat obra molt concreta que demostra la seva variada línia plàstica que ella mateixa ha anat descobrint durant tots aquests anys.

Aquesta mostra es podrà visitar durant la Festa Major de Vilafranca i fins al 16 de setembre a l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer amb entrada lliure i en l’horari habitual de dijous a dissabte de dos quarts de set a dos quarts de nou de la tarda i diumenges i festius de dotze a dues del migdia i de dos quarts de set a dos quarts de nou de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: