Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bruno Performace, amb seu als Monjos, ha guanyat el campionat del món de resistència

L’equip tècnic de motociclisme Bruno Performace, amb seu als Monjos, ha guanyat el campionat del món de resistència amb Honda.

L’ equip  de motociclisme  Penedescenc  Bruno Performance amb seu a Santa Margarida i Els Monjos,  sota el nom de F.C.C TSR Honda France  i defensant els colors de la fàbrica Japonesa Honda,  es va proclamar el passat cap de setmana Campió del Món de Resistència. L’última prova del Campionat se celebrava a la ciutat japonesa de Suzuka.

Llorenç Boggiano, General Manager de l’equip Bruno Performance, destaca amb satisfacció una victòria que arrodoneix molts anys de feina.

Ha estat un any ple d’èxits per l’equip, havent  aconseguit victòries i podis en el campionat amb el nou model de moto Honda, guanyant les mítiques 24 hores de Le Mans a França, entre les mes importants. Gràcies a aquests bons resultats l’equip Honda també s’ha endut el campionat de fabricants.

Bruno Performance aporta a l’equip d’Honda la part tècnica.

Aquesta és la primera vegada que l’equip es proclama campió del mon, aconseguint així un somni perseguit des de fa molt de temps.

La victòria la va seguir el director de l’equip des d’Aragó, on disputaven també una prova de Moto 2.

Els darrers anys  Honda Japó ha dipositat  en l’equip de Bruno Performance molta confiança però al mateix temps molta responsabilitat, ja que no nomes participen en el Campionat del Mon de Resistència sinó que també participen en els Campionats de Europa de Moto2, Red Bull Rookies Cup, on s’ocupen de assistir, entrenar i acompanyar en cada cursa a la cantera dels pilots asiàtics que acabaran, un cop adquireixin la experiència i qualitat adequada, participant al Campionat del Mon de velocitat. Aquets joves pilots asiàtics tutelats per l’equip de Bruno Performance,  resideixen al Penedès tot l’any ja que el territori ofereix unes condicions òptimes per dur a terme entrenaments de qualitat,  i al mateix temps els hi permet estar a prop de molts circuits nacionals i europeus.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: