Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú clou el curs amb una paella i el repte de donar la volta al govern el 2019

Els comuns van acomiadar ahir diumenge el curs polític de manera festiva, participativa i a l’aire lliure amb un vermut.

La trobada va comptar amb la diputada d’En Comú Podem al Congrés, Lucía Martín, el diputat de Catalunya en Comú Podem al Parlament, Joan Josep Nuet, i el regidor portaveu de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, i va acabar amb una paella d’arròs al parc de Sant Julià.

El portaveu de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, està satisfet amb la feina d’aquests 3 anys de mandat i es planteja el repte que a les eleccions del 2019 es doni “la volta al govern”.

El format vermut va permetre debatre i intercanviar punts de vista sobre la situació política i social a Espanya i a Catalunya entre els convidats i els assistents.

La diputada Lucía Martín va parlar de la nova etapa que es viu al Congrés dels Diputats i a banda de reivindicar la feina dels comuns, destacava el paper que ha jugat la mobilització ciutadana.

El diputat Joan Josep Nuet es referia a la maduresa assolida per les candidatures dels comuns, que al cap de 3 anys han demostrat l’encert d’unir “la nova política i la d’esquerres clàssica”, incorporant molta gent que mai havia fet política.

Deia Nuet que Vilafranca en Comú “ja batega i començar a caminar amb força” cap a les eleccions municipals del 2019.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: