Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Claustre Jocs consolida la participació d’un públic divers

El Claustre Jocs aprofita l’espai del Claustre de Sant Francesc per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca la tercera edició del Claustre Jocs, les jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures obertes a tota mena de públic. La novetat d’aquest any era que el format de 24 hores ininterrompudes de les anteriors edicions es modificava i passava a celebrar-se dissabte, de dos quarts d’onze del matí a les deu de la nit i diumenge, de deu del matí a sis de la tarda.

El Claustre Jocs aprofita l’espai del Claustre de Sant Francesc per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil i en ple centre de Vilafranca. L’esdeveniment està pensat per a tothom, persones de totes les edats, estiguin familiaritzades o no amb els jocs. En la seva tercera edició, el Claustre Jocs ha consolidat un públic divers, amb un perfil més familiar als matins i jove i adult a les tardes.

Pel que fa a la tipologia de jocs als quals es podia jugar, Àlex Miret, el president de l’entitat organitzadora ADALT destacava que hi havia de tot.

Miret explicava que l’organització del Claustre Jocs promou el joc com una oferta de lleure col·lectiu i, per tant, incentiva que les persones es relacionin entre elles.

Una altra novetat d’aquesta tercera edició del Claustre Jocs va ser el format nocturn, que es va fer a l’Alberg municipal de Joventut, tot aprofitant que durant aquestes dates també s’està fent l’intercanvi internacional juvenil Body Language 4 Inclusion. A la nit s’hi va fer una activitat compartida amb els joves participants de l’intercanvi a través del joc narratiu, una tipologia de jocs que incorporen la representació teatral, un dels eixos temàtics de l’intercanvi.

La iniciativa del Claustre Jocs està promoguda per l’associació ADALT, amb la col·laboració de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, les jornades Vila Juga i Jugaires del Penedès, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. L’activitat era gratuïta però els participants podien aportar aliments per a subministrar el banc d’aliments de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: