Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les VilaJuga incorporen un planetari, e-games i karts per a adults

Vilafranca acollirà la tercera edició de les Jornades Lúdiques del Penedès VilaJuga el cap de setmana dels dies 13 i 14 d’octubre.

Amb l’organització de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, les jornades tindran lloc al Pavelló Firal i oferiran un ampli ventall de jocs de taula, de rol, wargames, videojocs, jocs infantils i jocs esportius entre d’altres. L’únic requisit és jugar en grup.

Les jornades van ser presentades aquest dimarts a la tarda pel regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i representants de La Casa dels Estranys. Medialdea ha explicat que Vilajuga són hereves de les “Juguem!”, que es van fer durant vuit anys a Vilafranca amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent al públic en general.

Per Medialdea és important “posar en valor la importància de la continuïtat de les jornades, ja que és un exemple més de la força de les entitats de Vilafranca, i sobretot, en aquest cas, pel fet de ser una entitat juvenil. L’edició d’enguany és un exemple per la consolidació d’un relleu de persones en l’organització d’aquestes jornades”.

Les jornades disposaran de diferents espais: l’Espai Explora, adreçat als més petits i a les famílies; l’Espai Juga, jocs de taula per a famílies, amics, grans petits, colles o parelles; l’Espai Imagina, amb jocs de rol i wargames; i l’Espai Mou-te, amb jocs on per jugar has de moure’t.

Les jornades continuen tenint l’esperit d’arribar a jugadors experimentats però també a persones que es vulguin introduir en el món dels jocs, encara que sigui de forma puntual.

Les novetats d’aquesta tercera edició de les VilaJuga són un planetari i la incorporació dels e-games i dels karts per als adults.

L’accés i la participació a Vilajuga és gratuïta i oberta a tot el públic. El recinte estarà obert els dos dies entre dos quarts d’onze del matí i les deu de la nit. Les jornades comptaran amb la col·laboració de gairebé un centenar de voluntaris vinguts d’arreu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: