Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda elabora un protocol contra les agressions sexistes per a la FM Popular de Vilafranca

Integrants de l’Assemblea feminista La Ruda ho han anunciat aquest dilluns en la projecció de la pel·lícula documental “Nagore”, que se centra en la violència masclista.

La Mariona Montiel ha explicat que han participat en l’elaboració del protocol contra les agressions sexistes per a les festes que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca però que els han dit que no estarà operatiu fins al setembre i davant d’aquesta situació, han optat per treballar-ne un de propi de cara a la Festa Major Popular de La Barraca.

Com a assemblea feminista, La Ruda troba necessari assenyalar el masclisme quotidià i, sobretot, eradicar el masclisme i la violència dels actes culturals. En aquest sentit, recorden que hi ha un alt nombre de dones violades i que cal sensibilització, però sobretot educació i també empoderament.

A la projecció del documental “Nagore”  hi van assistir majoritàriament noies, però també alguns nois.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: