Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CUP Sant Sadurní : “el govern no ha estat a l’alçada amb els pressupostos participatius”

La mobilització ciutadana és l’únic valor positiu que extreu la CUP Sant Sadurní del procés de pressupostos participatius que l’equip de govern va engegar fa un parell de mesos.

Els cupaires lamenten els pocs recursos i l’escassa difusió que s’ha fet de la iniciativa. A més, consideren que els projectes guanyadors són demandes ciutadanes que ja haurien d’estar incloses en les partides que es destinen a millorar l’urbanisme i el mobiliari d’espais públics. Després dels resultats obtinguts, amb la participació del 8,6% del cens total de la capital del cava, la CUP lamenta que el govern no s’hagi implicat en el projecte i que hagi estat una acció per a “complir l’expedient”.

Els cupaires creuen que cal seguir sumant esforços per a fer partícips a la ciutadania en processos participatius i exigeixen que les propostes guanyadores referents a manteniment de via pública o d’equipaments com l’Escola la Pau, s’assumeixin amb els pressupostos de cada regidoria corresponent i els 90.000 euros es destinin als altres projectes més votats.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: