Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú enceta una campanya per impulsar uns pressupostos participatius

Vilafranca en Comú ha presentat aquesta setmana la campanya de participació ciutadana que ha organitzat per a elaborar i reclamar uns pressupostos participatius a Vilafranca, que fa anys que reclama.

El grup explica que molts ajuntaments penedesencs ja disposen de pressupostos participatius i permeten a la ciutadania participar activament en l’elaboració d’una part d’aquests a les inversions a realitzar, cosa que, segons opinen, és més democràtic. Ens ho explica la portaveu de Vilafranca en Comú, Montse Romagosa.

La formació, doncs, ha iniciat una campanya pròpia disponible a la seva pàgina web www.vilafrancaencomu.cat i a les seves xarxes socials, on conviden a la ciutadania a participar i dir la seva sobre el que necessita la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: