Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gossos i Sopa de pollastre amb ordi obriran la temporada d’El Teatre Cal Bolet i l’Auditori

El 19 de setembre a les set de la tarda, a l’Auditori municipal de Vilafranca, tindrà lloc l’acte públic de presentació de la nova programació d’espectacles del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori.

La nova temporada obrirà amb el concert de celebració del quart de segle de Gossos. La Gira 25 anys, que duran a terme per arreu del país, farà una parada el 4 d’octubre a l’Auditori Municipal, a les 7 de la tarda, on oferiran un recull dels temes més emblemàtics de la seva història. L’espectacle que inaugurarà la temporada teatral serà Sopa de pollastre amb ordi de La Perla 29. La companyia retrata el declivi d’una família de Londres i el seu desencantament polític. L’obra escrita per Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo es representarà el dia 14 d’octubre, al teatre Cal Bolet, amb un repartiment de luxe. La gala de presentació de la temporada, conduïda per l’actor penedesenc Biel Duran, comptarà amb actuacions musicals en directe i amb entrevistes a actors i directors d’algunes de les companyies que tindrem a casa nostra. L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d’altres regidors de l’equip de govern, assistiran a l’acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori. Les entrades de la temporada estaran disponibles a partir del 20 de setembre a la taquilla del Teatre Cal Bolet per als titulars amb el Carnet d’Amic, i a partir del 23 de setembre, on-line i per a tothom. Les taquilles de Cal Bolet, com ja és habitual, estaran obertes a tothom cada dijous de 6 a 8 de la tarda a partir del dia 27 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: