Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició ‘El celler del Banc Sabadell Vijazz’ a la Capella de Sant Joan

L’exposició El celler del Banc Sabadell Vijazz Penedès mostra a la Capella de Sant Joan tot els elements que es necessiten per fer una ampolla de vi

L’exposició ‘El celler del Banc Sabadell Vijazz Penedès’ forma part del programa d’actes del festival. Cada any, a la Capella Sant Joan, serveix per a mostrar als visitants tot el material necessari per fer una ampolla de vi.

L’exposició és una iniciativa de l’empresa InVIA per divulgar com funciona i quines parts integren un celler de vins d’una forma fàcil i visual.
El director comercial d’InVIA Joaquim Maria Valios explica que també hi ha un apartat dedicat a les persones interessades a fer vi a casa, una línia que cada cop desperta un interès major.

L’empresa vilafranquina InVIA es dedica, des del 1912, a la maquinària per a la verema i l’elaboració de vi, cava, oli, cervesa… Valios destaca la voluntat de l’empresa d’explicar al gran públic què són i per què es fan servir elements com desrapadores, equips de fred, bombes o filtres.

L’exposició va ser inaugurada per l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el president de Tastavins Penedès Joan Tarrada aquest dimecres al matí. Es pot visitar durant els dies del Vijazz en l’horari habitual de la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: