Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV ofereixen aquest diumenge la diada de Sant Joan de Valls

Amb la Diada de Sant Joan de Valls d’aquest diumenge comença el fort de la temporada castellera i Penedès TV i Ràdio Vilafranca l’oferiran en directe, completant l’oferta de programes castellers.

Una oferta que ja es va iniciar per Fires de maig, amb la diada vilafranquina i l’inici de les emissions del programa Va de castells en versió ràdio, dirigit i presentat pel cronista casteller Pep Ribes. El programa Diades Castelleres de Penedès TV, amb el resum de mitja hora d’una diada destacada, es va iniciar el passat 11 de juny i la versió televisiva del programa Va de Castells s’ha iniciat a Penedès TV el 12 de juny.

Aquest diumenge a la una del migdia a la Plaça del Blat de Valls hi ha la diada de Sant Joan. La diada es podrà seguir en directe a Ràdio Vilafranca, amb locució de Pep Ribes, i per Penedès TV amb la Xarxa de Televisions Locals. Enguany la Xarxa posa en marxa una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming. La Xarxa es reserva els drets d’emissió en streaming, de manera que les televisions locals no poden emetre en el seu streaming els continguts de la plataforma. Això vol dir que mentre els espectadors de Penedès TV sí que podran veure la diada de Sant Joan de Valls per TDT, en canvi els seguidors de web de Penedès TV no podran veure la diada en streaming. Si res no canvia aquesta norma s’aplicarà per a totes les emissions de castells en directe de la Xarxa i pot afectar també durant la temporada a diades com la de Sant Fèlix del 30 d’agost, o la de Tots Sants l’1 de novembre.

 

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: