Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca està elaborant la diagnosi de carrers per establir un pla d’actuació

Aquest dilluns l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de bona part del govern municipal i tècnics de l’ajuntament, ha mantingut una de les reunions amb els veïns de la vila.

En aquesta ocasió ha estat al local de l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià. El seu president, Lluís Muntaner, donava la benvinguda.

Abans ens avançava alguna de les preocupacions del barri. Centrades sobre tot en temes de manteniment de carrers, problemes de pals de serveis en voreres, però també en arranjament d’alguns carrers. Per exemple de la plaça de Sant Julià que enguany fa 40 anys.

Muntaner també reivindicava un informe que habitualment els fa arribar l’ajuntament a primers d’any sobre els carrers que s’arranjaran.

En relació a aquesta qüestió l’alcalde, Pere Regull, ens explicava que tot i que s’han arranjat molts carrers en els darrers anys la crisi ha fet que els pressupostos no poguessin ser tant generosos. Ara es preveu poder ampliar la inversió en aquest àmbit i per això s’està elaborant una diagnosi de carrers.

Des de l’associació de veïns demanen un arranjament en profunditat del carrer de Sant Julià, per que prioritzi més al vianants. D’altra banda en el transcurs de la reunió veïns del barri de sant Julià també li van traslladar a l’alcalde la seva preocupació per temes de circulació, per exemple a la rotonda del carrer Eugeni d’Ors amb Avinguda del Pla del Diable, o també van demanar l’ús dels espais de les escoles fora dels horaris lectius.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: