Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral infantil l’Espinguet acaba el curs amb un concert a l’Església del barri de l’Espirall

Diumenge passat a la tarda l’església de la Mare de Déu de Montserrat, al barri de l’Espirall, acollia el concert de final de curs de la coral infantil l’Espinguet de Vilafranca.

L’accés al concert es feia amb el sistema de taquilla inversa. La proposta de l’Espinguet per acomiadar el curs era una mostra del treball del tercer trimestre de tots els grups de la coral, des dels de P3 fins el de 18 anys. En aquesta ocasió, com comenta una de les directores de la coral, La Mar Moreno, era poder treballar amb una mica més de tranquil·litat després que el curs passat fos de molta activitat.
Buscant indrets per oferir el concert de final de curs, van pensar que era bo sortir del centre de Vilafranca, i en aquest cas han anat fins al barri de l’Espirall.
El repertori que van oferir era molt variat, i adaptat al nivell de cada un dels grups.
Un concert que començaven els grups dels més petits mostrant la feina que han estat fent aquests darrers mesos.
Al llarg d’aquest curs 2017-2018, la coral infantil vilafranquina ha participat a la fira de Santa Llúcia, ha col·laborat en el concert de Nadal amb l’Agrupació Polifònica i ha ofert el tradicional concert de Sant Jordi davant el retaule de l’església de Sant Francesc. Els cantaires també han anat de colònies, i els grups de grans i mitjans han participant en un cap de cap de setmana d’intercanvi amb les corals amb les que vam compartir el viatge a Lyon, on l’estiu passat es va fer l’Europa Cantat Junior. La darrera de les activitats del curs, serà aquest diumenge 27 de juny, amb la participació dels petits al programa Juguem Cantant a Piera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: