Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mallart i la Fundació Mas Albornà uneixen esforços per garantir la continuïtat de l’empresa

La iniciativa pretén ajudar a modernitzar i garantir la continuïtat d’aquesta centenària empresa de La Llacuna, al mateix temps que oferir a Mas Albornà disposar d’una marca comercial pròpia.

La presentació d’aquesta aliança es va fer aquest dimarts a la tarda al restaurant del Mercat de la Carn. Un espai emblemàtic ja que Mallart disposa en aquest mercat d’una parada on comercialitza els seus productes.
Tal i com es va explicar en la presentació, Embotits Mallart enceta d’aquesta manera una nova etapa en la seva centenària trajectòria. Un camí plegats que beneficia les dues parts, ja que l’empresa de la Llacuna avança cap a una actualització del negoci sense deixar de banda el seu tarannà tradicional tot entrant en contacte amb la línia empresarial de la Fundació, que per primera vegada disposarà d’una marca comercial pròpia ja que es converteix em elaboradora i distribuïdora. Quim Luque, responsable de Mas Albornà-Embotits Mallart, destacava que es tracta també d’una solució de vida que assegura la continuïtat d’un negoci familiar i tradicional.
Es tracta d’una iniciativa en què les dues parts estan aprenent i experimentant, ja que és nova per ambdues. La producció de Mallart es manté a la Llacuna, on tenen l’obrador i una botiga, que se suma a la que tenen també al mercat de la carn de Vilafranca. Luque explicava també que la voluntat es mantenir i potenciar la comercialització dels seus productes, tot adaptant-los també a les noves demandes del mercat.
La Fundació Mas Albornà fa gairebé 50 anys que treballar en la creació d’oportunitat d’integració tant a nivell social com laboral de persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: