Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde inaugura unes Fires de Maig que han d’estar marcades per la recuperació econòmica

Les autoritats, com és habitual, han fet un recorregut per les Fires després de la inauguració en que han copsat les primeres sensacions dels expositors.

A les 11 del matí s’ha fet la inauguració formal de l’edició d’enguany de les Fires de Maig, amb l’alcalde Pere Regull acompanyat de membres del consistori i altres autoritats de la comarca ha tallat la cinta inaugural del recinte firal i ha iniciat el tradicional recorregut per els estands que omplen els diferents pavellons.
Regull ha fet una parada a l’estand de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió on ha remarcat que és important que els ciutadans s’acostin a les Fires , ja que hi trobaran de tot entre els 130 expositors que hi son presents.
En aquesta edició s’ha posat un accent especial en el sector de la llar i els serveis a la llar. Per Regull això és important ja que les Fires son importants i tenen sentit si interessen a la gent de Vilafranca i del Penedès. Tant a comerços com a possibles compradors. I per això les fires tenen sentit i continuïtat.
L’alcalde ha destacat que el Penedès té una gran potencia econòmica i que això queda palès a les Fires de Maig. Unes fires que han passat en els seus 500 anys d’història per crisis importants a les que s’han sabut adaptar. L’alcalde ha destacat també que ara han d’arribar temps millors i saber-los aprofitar.
Amb aquest contacte directe amb els expositors i visitants a les Fires en els primers moments, es copsen les primeres sensacions que de moment sembla que estant sent positives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: