Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La projecció del documental “Transformar educant” completa l’exposició dels 45 anys del MIV

El Claustre de Sant Francesc acull encara fins aquest dijous l’exposició que ha preparant el Moviment Infantil de Vilafranca per celebrar el seu 45è aniversari.

Un dels actes destacats que complementaven l’exposició era la projecció del documental “Transformar educant. Una història dels esplais catalans”, divendres de la setmana passada.
Un documental fet a través d’una campanya de micromecenatge en que va participar el MIV i que tenia com a contrapartida la possibilitat de fer un passi amb la participació d’algun dels seus responsables. Des de la comissió del 45è aniversari del MIV, ho comentava Pau Carbonell.
Carbonell comentava també que estaven satisfets de com estava funcionant l’exposició i la col·laboració que havien tingut.
L’exposició es pot visitar encara aquests dies al Claustre de Sant Francesc. S’hi poden veure diversos materials relacionats amb els 45 anys d’història d’aquest esplai vilafranquí, tant fotografies com memòries d’activitats, projectes de colònies o material que s’ha utilitzat en aquests anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: