Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove Xiquets de Vilafranca vol fer castells de 6 de gamma alta en la diada de Fires

La Jove Xiquets de Vilafranca vol fer castells de 6 de gamma alta en la diada de Fires

Jove, Xicots i Castellers de Vilafranca oferiran la seva habitual diada de Fires a la plaça de la Vila aquest diumenge, amb una actuació a l’antiga.

Diumenge, a partir de 2/4 d’1 del migdia les tres colles vilafranquines oferirant la tradicional actuació de Fires de Maig, que com en els darrera anys es farà amb el format de diada a l’antiga per tant amb totes les colles actuant al mateix temps i seguint el seu ritme.
La Jove planteja la diada amb tres castells de 6 de gamma alta: el 3 i el 4 de 6 amb agulla, que ja han assolit enguany, juntament amb la torre de 6, que enguany encara no han intentat. En ronda de pilars, si tot anés bé, podrien provar el pilar de 5, espadat que no assoleixen des de l’any 2015. Aquest fet seria una nova mostra del lent però progressiu camí de recuperació que mostra la colla vilafranquina.
Els assajos de la colla de la camisa blau cel son cada dimecres i divendres a 2/4 de 8 del vespre la canalla i a 2/4 de 10 tota la colla, al
pati de l’Escorxador. Els assajos son oberts a tothom i la colla fa una crida per ser força gent tan als assajos com a la pinya el proper diumenge a la plaça de la Vila.
Enguany la colla ha optat per ser present a les Fires de Maig, justament per potenciar la seva imatge i el coneixement de la colla per part dels vilafranquins i penedesencs. Molta gent pensa que la colla no té activitat quan la realitat és que mai l’ha aturada i, en aquests moments, amb força canalla nova i il·lusió renovada de castellers de tronc, l’objectiu passa per tornar a créixer socialment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: