Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet ha viscut un cap de setmana intens de representacions escolars

Un total de 6 escoles de Vilafranca: Vedruna – Sant Elies, Sant Ramon de Penyafort, Montagut, Estalella i Graells, Dolors Piera i Cristòfor Mestre van ser-hi presents amb un total de 9 obres de teatre que van representar nens i nenes dels cursos de Primària i ESO.

El passat divendres a dos quarts de set del vespre va començar, al Teatre Municipal Cal Bolet, una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet. Es van representar les obres “Quin bodorrio”, “Sit-com” i “Mans estisores” a càrrec de les escoles Dolors Piera, Estalella i Graells i Vedruna – Sant Elies respectivament. El dissabte va ser el torn de l’escola Sant Ramon amb l’obra “A volar”, l’escola Montagut amb les peces “Colors I” i “Colors II” i la Vedruna – Sant Elies amb “Cluedo-El joc de la sospita”. Diumenge van tancar la mostra l’escola Dolors Piera amb l’obra “Els 4 Dàlmates” i l’escola Cristòfor Mestre amb la representació “De Joans, Joseps i ases … n’hi ha a totes les cases”.

En aquesta edició, la presentació de les obres va anar a càrrec del grup de teatre Ni tu ni ningú. L’actriu i integrant del grup, Laia Rossell, explicava que era el seu primer projecte com a companyia. Un altre integrant del grup, l’Albert Càlix, explicava que ells representaven a personatges de contes que estaven perduts.

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: