Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baixa l’atur a l’Alt Penedès el mes d’abril

Tot i que continua baixat el nombre d’aturats a l’Alt Penedès la reducció no és tan intensa en comparació als ritmes de fa un any.

Avui s’han sabut les dades d’atur per comarques de Catalunya i l’Alt Penedès manté el ritme dels dos darrers mesos en reducció de nombre d’aturats. Sumant-se als bons resultats del febrer i del març aquest mes d’abril s’ha tancat amb una altra baixada de les xifres. En concret amb 5.445 aturats a la comarca, el que suposa una reducció de 146 persones respecte del mes anterior i el que implica una taxa d’atur registral de l’11’08%. A Vilafranca l’atur s’ha reduït en 95 persones, amb 2.271 aturats al mes d’abril. A Sant Sadurní s’ha reduït la llista en 10 persones amb 509 aturats, als Monjos hi ha 407 aturats i una reducció de 9 persones respecte del mes anterior i a Gelida la reducció ha estat de 17 persones amb 381 aturats.

Si observem les dades amb una mirada interanual d’abril a abril, observem que la reducció d’aturats no és tan intensa com ara fa un any. Tot i això a l’abril d’aquest any hi ha 349 persones menys que a l’abril de l’any passat a les llistes de l’atur a l’Alt Penedès.

A Catalunya al mes d’abril, el nombre de persones aturades registrades a les oficines de Treball se situa en 398.946, el que representa una disminució del 3% respecte del març, de menor intensitat que la registrada en 2017.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: