Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Presenten el llibre sobre les plantes remeieres més habituals al Penedès

El llibre que sobre les plantes remeieres dels camps, marges i vinyes del Penedès han escrit Pilar López i Siscu Caralt es va presentar al teatre del Casal.

La presentació estava emmarcada dins dels actes previs de la Fira Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos d’enguany i també formava part de la jornada d’inauguració del programa del Voluntariat per la Llengua.

Pilar López i Siscu Caralt van detallar el treball de recopil.lació que han hagut de dur a terme durant quatre anys per a llistar les 63 plantes remeieres que hi ha documentades a la comarca i que es recullen en el llibre. Pilar López, experta en plantes remeieres, explicava les característiques de l’obra

Per la seva banda, Siscu Caralt assenyalava que les 63 plantes diferents documentades en el treball són de fàcil localització i que en cap cas s’havia volgut detallar espècies molt concretes d’ambients específics

A la presentació hi van assistir, entre d’altres, el regidor de Turisme de Santa Margarida i Els Monjos, Andreu Clemente i el gerent del Casal,  Salvador Casals. Andreu Clemente va explicar que la fira Remeiart d’enguany se celebrarà durant la primera quinzena de juny a Santa Margarida i Els Monjos. El programa de la fira ja està fixat i es pot consultar al web municipal mongenc.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: