Dissabte, 21 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Presenten el llibre sobre les plantes remeieres més habituals al Penedès

El llibre que sobre les plantes remeieres dels camps, marges i vinyes del Penedès han escrit Pilar López i Siscu Caralt es va presentar al teatre del Casal.

La presentació estava emmarcada dins dels actes previs de la Fira Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos d’enguany i també formava part de la jornada d’inauguració del programa del Voluntariat per la Llengua.

Pilar López i Siscu Caralt van detallar el treball de recopil.lació que han hagut de dur a terme durant quatre anys per a llistar les 63 plantes remeieres que hi ha documentades a la comarca i que es recullen en el llibre. Pilar López, experta en plantes remeieres, explicava les característiques de l’obra

Per la seva banda, Siscu Caralt assenyalava que les 63 plantes diferents documentades en el treball són de fàcil localització i que en cap cas s’havia volgut detallar espècies molt concretes d’ambients específics

A la presentació hi van assistir, entre d’altres, el regidor de Turisme de Santa Margarida i Els Monjos, Andreu Clemente i el gerent del Casal,  Salvador Casals. Andreu Clemente va explicar que la fira Remeiart d’enguany se celebrarà durant la primera quinzena de juny a Santa Margarida i Els Monjos. El programa de la fira ja està fixat i es pot consultar al web municipal mongenc.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Edvard Grieg (1843-1907) - El gran compositor i folklorista noruec
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón

Penedès Televisió

04:30
Esport base
Xamba - Jesuites Casp (bàsquet infantil)
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Jacint Verdaguer B (St Sadurní) - Alt Foix A (St. Martí Sarroca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: