Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala Dpas acull l’exposició sobre natures mortes del fotògraf Jordi Navalón

L’edifici de l’Escorxador acull l’exposició “Natura i natures mortes”, una mostra de fotografies realitzades durant aquests tres darrers anys per el fotògraf de Vallirana Jordi Navalón.

Una exposició que l’any passat ja es va poder veure al seu poble natal, i que ara inicia un recorregut itinerant a Vilafranca.
Navalón s’ha dedicat molts anys a la fotografia, i ara la continua pràcticament de manera més lúdica. Comentava que ha fet aquest recull de natures mortes per que és més senzill que fer per exemple retrats. És una tècnica que li permet treballar amb comoditat a casa seva, i al seu ritme.
Es tracta d’una cinquantena de fotografies on es mostren natura i composició de natures mortes o bodegons.
La inauguració va anar a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i també hi va intervenir l’alcaldessa i el regidor d’Esports i Cultura de l’Ajuntament de Vallirana, Eva Martínez i Joan Manuel Arrabal respectivament. En el transcurs de l’acte tots tres polítics van manifestar la importància d’apropar el coneixement cultural de les dues ciutats a través de l’art i dels artistes.
Eva Martínez va remarcar que des de l’Ajuntament de Vallirana treballen per recolzar els artistes locals, i que la seva presència en la inauguració anava en aquest sentit.
Finalment, Raimon Gusi posava de relleu també la importància d’acollir exposicions com aquesta, i també reforçar els lligams amb municipis com Vallirana.
L’exposició es podrà visitar fins al 6 de maig en horaris de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre; i dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: