Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club lliura els premis als millors estudiants de batxillerat de Vilafranca del 2017

Els estudiants premiats van ser el Marc Canela, el Fèlix Real i el Miquel Compte.

El Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès va acollir dimarts al vespre la 23ena Festa d’Entrega dels Premis als Estudiants i al Professional que concedeix anualment el Rotary Club de Vilafranca. Aquest reconeixement premia la capacitat d’esforç i de treball dels joves que finalitzen els estudis de batxillerat. A banda del diploma, els estudiants tenen l’oportunitat de participar en un camp d’estiu en un país europeu tutelat pels Clubs Rotaris, on compartir una experiència a l’estranger amb estudiants d’altres països i practicar l’anglès.

El primer premi va ser pel Marc Canela de l’IES Milà i Fontanals amb una nota de 9,55. Actualment en Marc cursa estudis de Bioquímica a La Universitat de Barcelona i anirà a un camp d’estiu a Hamburg, a Alemanya. Segons el Marc, per treure bones notes cal fer un esforç diari i no deixar-ho tot pel final.

El segon premi va ser pel Fèlix Real amb una nota de 9,52 a l’IES Alt Penedès. Estudiant d’Enginyeria Física i Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya, viatjarà a un camp d’estiu a Flandes, a Bèlgica. El Fèlix es va sorprendre molt quan va saber que tenia una de les millors qualificacions.

El tercer estudiant premiat va ser el Miquel Compte amb una nota de 9,51 a l’IES Alt Penedès. En aquests moments cursa els estudis de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i Horst, a Holanda, serà el destí del seu camp d’estiu. En el seu cas, la clau per treure bones notes és una bona organització, gaudir amb activitats més enllà de l’estudi i no posar-se excessiva pressió a sobre.

L’acte també va acollir l’entrega del Premi al Professional. En aquesta ocasió, es va lliurar al vilafranquí Enoch Albertí, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i catedràtic de Dret Constitucional de la mateixa universitat. Albertí es mostrava molt satisfet de rebre aquest reconeixement

A l’acte hi van asistir l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, així com membres del Rotary Club de la vila i representants dels centres educatius del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: