Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 75% de l’espai d’exposició de les Fires de Maig ja està ocupat, i la gran majoria repeteixen

Unes 90 empreses ja han confirmat la seva participació a les Fires de Maig d’enguany. Aquesta setmana s’ha presentat la imatge gràfica, que aposta per donar protagonisme a les persones.

Les Fires de Maig o dels Enamorats de Vilafranca se celebraran els proper 18, 19 i 20 de maig, com sempre al recinte firal. A poc més d’un mes per a la seva celebració, el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, explicava que ja tenen confirmada la presència de 90 empreses, el que representa un 75% de l’espai expositiu.
Amb aquestes dades doncs, es desprèn que el 19% restant de les ja confirmades són empreses que hi participen per primera vegada.
Montfort ha donats aquestes dades en l’acte que ha servit també per presentar la imatge gràfica de les fires d’enguany, que ha estat creada per l’empresa Feedback. Una imatge, com apuntava el mateix regidor, que està centrada en les persones, que són les que fan possible les fires. És un collage amb les cares de les 40 persones que van participar en la convocatòria que es va fer.
Finalment, i parlant de les Fires, l’alcalde Pere Regull remarcava que són importants per Vilafranca, ja que són una senya d’identitat de la vila.
Una població que ha estat cruïlla de persones que es trobaven per fer fires i mercats. I avui en dia continuen tenint sentit les fires perquè responen a l’interès de la població.
Regull posava en relleu la importància que la gran majoria dels expositors siguin de la Vegueria, per donar impuls i presència al comerç local. Apuntava també que, en un moment en que la presència d’internet en els hàbits de compra dels ciutadans es cada cop major, cal continuar treballant per veure quin plus es pot oferir des del comerç local i de proximitat.
En relació amb aquesta edició de les Fires, també s’ha explicat que la conferència inaugural serà el divendres dia 18, a 2/4 de 10 del matí a l’Auditori Municipal, a càrrec de Xavier Berneda, conseller delegat de la marca de sabates esportives Munich. Finalment es va presentar també el canvi d’ubicació de l’Espai Demo que es va estrenar l’any passat. De la Fassina, s’ha traslladat al mateix recinte firal, per tal que les empreses que ho desitgin puguin fer-hi presentacions, tallers o exposicions de producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: