Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pilar de Vuit ha celebrat la festa de la primavera a l’Hotel Domo de Vilafranca

Es tracta d’una proposta lúdica per a gent gran que va consistir en un berenar pels assistents i també una estona de ball.

Aquest dissabte a la tarda, l’associació El Pilar de Vuit va celebrar un any més la tradicional festa de la primavera. El duet Pentagrama va ser l’encarregat d’amenitzar musicalment l’acte.

La Fina Milà, presidenta de l’entitat, explicava que més enllà de celebrar l’arribada de la primavera, també volien agrair a tots els que van participar a l’exposició de maquetes i puzles que van fer al Claustre de Sant Francesc.

En aquesta ocasió,  es va fer un agraïment especial al Josep Maria Ribes que va guanyar el premi del públic de l’exposició amb la seva maqueta d’un pilar de vuit que va fer amb fusta. Ribes va entregar aquest obsequi a la mateixa entitat perquè el posin al local com a element decoratiu.

La presidenta Fina Milà, a més, detallava que ja estan preparant una exposició de pintura que faran al juny i també diverses activitats i sortides culturals que preparen per diversos indrets de Catalunya.

 

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: