Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació ‘El Pilar de 8’ s’ha dissolt després de 20 anys d’activitats per a la gent gran

La manca de relleu dels membres de la junta ha estat un dels principals motius d’aquesta decisió.

L’any i mig llarg de pandèmia ha fet que gran part de les activitats que duia a terme l’entitat no es poguessin fer, i per tant ha complicat molt la seva continuïtat. Fina Milà, una de les responsables de l’associació explica que les membres de la Junta estaven també amb ganes d’un relleu que no ha arribat. Tot plegat ha portat que en una assemblea celebrada aquest octubre s’optés per dissoldre ‘El Pilar de 8’.

Han estat dues dècades en que s’han organitzat moltes activitats, com ara sortides, berenars i celebracions al voltant de dates assenyalades. Agraeixen la participació i col·laboració de tothom qui hi ha participat en aquests 20 anys.

Des de l’entitat lamenten haver pres aquesta decisió, però consideren que era inevitable ple desgast dels darrers mesos i la manca de relleu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: