Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer Gamma Extra dels verds, amb el pd8fm al Pla de la Seu

Els Castellers de Vilafranca van portar el pd8fm al Pla de la Seu de Tarragona, mateix escenari on fa un any es va veure el primer gamma extra des de l’aturada per la pandèmia

A primera ronda, els verds van desmuntar un peu del 4d9f, castell que van acabar completant amb serenor. Com a segon castell, els de Vilafranca van descarregar el 4 de 8 amb agulla, amb ganes de pujar un pis més. A tercera ronda va ser el torn del 3 de 9 amb folre, solvent i sense dubtes.

Els de Vilafranca acabaven la diada amb l’esperada cirereta del pastís, el primer gamma extra de l’any, un pde8fm solvent, molt treballat especialment a les manilles.

Amb tot, el primer cap de setmana de juliol ha permès que diverses colles hagin fet passes endavant com és el cas del primer castell emmanillat dels verds que obra les portes als Gamma extra. Tot en un mes que portarà actuacions com Lloret de Mar, Altafulla, Les Santes de Mataró o Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: