Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Tardà ha participat en un acte per la recuperació de la memòria històrica

El diputat d’ERC a Madrid també ha participat en el sopar de la dona de els JERC de Vilafranca.

Aquest divendres passat el grup municipal d’ERC organitzava un acte per la recuperació de la memòria històrica a la sala d’actes de l’Escorxador. L’acte el presentava la portaveu del grup municipal dels republicans, Mònica Hill, i comptava amb la presència del diputat Joan Tardà, que ha estat defensor en els darrers anys del treball per la recuperació de la memòria històrica.

Mònica Hill, assenyalava el paper fer per ERC a Vilafranca en aquest sentit, per exemple fent memòria de l’alcalde de la República, Fèlix Balaguer i Castellet, que va ser alcalde del 1933 al 1938.

Pels republicans aquest treball és una línia prioritària.

Per la seva banda Joan Tardà va assenyalar que totes les democràcies que van patir feixismes, han fet dissabte i han recuperat la memòria històrica. Totes menys l’estat espanyol.

D’altra banda Tardà visitava Vilafranca la mateixa setmana d’haver publicat un article en el que planteja a l’independentisme eixamplar horitzons, i a preguntes de Penedès TV així ho explicava.

Desprès de l’acte celebrat a l’Escorxador Tardà i Hill es van desplaçar als locals del barri de l’Espirall per participar en el Sopar de la Dona que organitza anualment les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Vilafranca. A l’acte hi assistia també la diputada sadurninenca Ruth Ribas,  que es mostrava satisfeta del resultat de la vaga feminista del dijous. Respecte a l’actualitat política assenyalava que les forces sobiranistes continuaran treballant per arribar a un acord per la creació del govern i la retirada del 155.

Al sopar de la dona també hi participava la presidenta comarcal dels republicans, la gelidenca Lluïsa Llop. L’acte es va iniciar amb la lectura d’un comunicat per part de la portaveu de les JERC de Vilafranca, Laia Sueiro.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: