Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Tardà creu que cal sumar forces per aconseguir un escenari referendista després del 14F

L’exdirigent republicà creu que cal que ERC guanyi les eleccions i es conformi un govern amb majoria parlamentària de front ampli incorporant els Comuns, la CUP i JxCAT, sota el lideratge d’Esquerra

L’històric dirigent d’ERC, Joan Tardà, va ser a Vilafranca el passat dimarts per presentar el seu darrer llibre ‘En defensa pròpia’, en una conversa amb la candidata d’ERC al Parlament, Montse Espinosa. Tal i com explicava el mateix Tardà, mitjançant el seu llibre vol recordar que en els darrers 25 anys el republicanisme estava darrere de tot allò que s’ha aconseguit políticament a Catalunya. Creu que el republicanisme ha actuat com a catalitzador per tal de fer possible el gran avenç de l’independentisme i és per això que està convençut que ERC ha de liderar el procés «fins a arribar a la victòria final». Joan Tardà creu que per a guanyar cal sumar forces.

Tardà va parlar també de l’escenari social i econòmic que deixarà la pandèmia i que caldrà tenir en compte. Però no cal oblidar, diu, la importància de desjudicialitzar el procés. L’exdirigent republicà creu que tot plegat passa perquè ERC guanyi les eleccions el proper 14F i es conformi un govern amb majoria parlamentària de front ampli incorporant els Comuns, la CUP i JxCAT, sota el lideratge d’Esquerra Republicana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: