Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha celebrat l’acte central de campanya a l’Alt Penedès amb presència de Joan Tardà

La plaça Milà i Fontanals acollia aquest diumenge al migdia el míting central de campanya a l’Alt Penedès per part d’ERC.

Un acte que es va iniciar amb la benvinguda i presentació per part de la regidora vilafranquina Mònica Hill, i que tot seguit va donar pas als fiferents missatges en format de breus parlaments.

El darrer en participar va ser el candidat i número 2 a les eleccions al Congrés, Joan Tardà, que va fer gala de la seva capacitat oratòria. Tardà ve demanar que es miri enrere i es vegi tota la feina que s’ha fet fins ara, per saber que s’arriba al tram final d’una independència que és possible.

Tardà va demanar que ningú defalleixi perquè Catalunya és l’única nació sense estat que ha arribat tan lluny.

Abans que el candidat havien intervingut també quatre representants d’ERC. Primer el candidat altpenedesenc, Toni Sisternas, que va demanar una participació massiva a aquestes eleccions per assolir que definitivament siguin les últimes pels catalans a dins de l’estat. També va intervenir a l’acte el diputat i candidat, Joan Capdevila, recordant la importància de ser presents a tot el territori amb força.

Per la seva banda la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, es va mostrar satisfeta de formar part “del govern més independentista que ha tingut aquest país”, i va remarcar la necessitat d’estar al Congrés per parlar clar a Madrid, on hi ha una manca de cultura del pacte.

I la diputada Anna Simó va lamentar que al Parlament s’hagin rebutjat els pressupostos més expansius des de que es va iniciar la crisi econòmica. També va remarcar la importància de donar suport a la força política que defensa l’únic canvi possible, amb un projecte independentista d’esquerres, de justícia social i amb les mans netes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: