Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC de Vilafranca participa en una formació sobre feminisme, igualtat i drets civils

Dijous el local de la JNC de Vilafranca acollia una sessió formativa de les que estan fent darrerament per tal de donar suport als militants de la formació en temes diversos.

jncEn aquest cas, se centrava en temes de feminisme, igualtat i drets civils. Com explicava la cap local de la JNC de Vilafranca, Mariona Gusi, és una més de les formacions que han estat fent darrerament i en que ja han parlat per exemple de infraestructures. Gusi remarca també que són sessions obertes a la participació de qualsevol jove amb inquietuds.
En aquest cas la sessió la conduïa Núria Ramon, responsable de l’Àrea de Polítiques Socials i Igualtat de la JNC. Són accions que es fan arreu de Catalunya, i que després han de servir per redactar un document a presentar en la convenció ideològica de la JNC a nivell de país que s’ha de fer al maig.
A través de diverses activitats, els i les joves participants van poder plantejar temes relacionats amb la igualtat i el gènere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: