Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es reprèn el cicle “Una nit amb els clàssics” amb la figura del vampir com a protagonista

Dràcula, la novel·la de l’irlandès Bram Stocker i l’adaptació cinematogràfica del realitzador nord-americà Francis Ford Coppola, reprendrà avui a les 8 del vespre i a l’Agrícol.

El cicle de literatura i cinema “Una nit amb els clàssics” l’organitzen per Kubrick Cinema i La Cultural llibreria. En aquesta ocasió, la introducció de la novel·la i el film anirà a càrrec de Pablo Sancho, llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual i expresident de la Federació Catalana de Cineclubs, entitat per a la qual treballa actualment com a responsable de projectes.

Publicada l’any 1897, Dràcula és el nom del vampir més famós de la literatura i el cinema.

A les 10 de la nit, al Kubrick cinema, es projectarà Dracula de Bram Stocker, la darrera i més fidel adaptació de la novel·la de l’escriptor irlandès. Es tracta d’un film realitzat l’any 1992 per Francis Ford Coppola en el qual el gran realitzador nord-americà va oferir una visió romàntica del personatge del vampir.

La segona sessió del cicle, que presentarà Elisabeth Viladrich, tindrà lloc el dilluns dia 7 de maig i tractarà sobre “El rei Lear”, una de les grans tragèdies de William Shakespeare, i de l’adaptació cinematogràfica que el realitzador japonès Akira Kurosawa en va fer l’any 1985 en el film Ran.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: