Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna el cicle “Una nit amb els clàssics” amb la novel·la de Jane Austen “Orgull i prejudici”

Torna el cicle “Una nit amb els clàssics” amb la novel·la de Jane Austen “Orgull i prejudici”

Àngels Castells presentarà dimecres, dia 28 de setembre, a l’Agrícol, aquest gran clàssic de la literatura anglesa dins del cicle organitzat per Kubrick Cinema i La Cultural llibreria.

La novel·la de Jane Austen “Orgull i prejudici”, adaptada al cinema pel realitzador Joe Wright, obrirà dimecres, 28 de setembre, el cicle. Com és habitual, la vetllada s’iniciarà a les 8 del vespre a l’Agrícol amb la presentació de la novel·la a càrrec d’Àngels Castells, llicenciada en Filologia catalana i actual presidenta de l’Associació d’Amics de Vinseum. La novel·la publicada el 1813, és un retrat commovedor i a la vegada irònic de la burgesia agrària anglesa de principi del segle XIX, convertida en un gran clàssic de la literatura anglesa.
Posteriorment, a les 10 del vespre al Kubrick Cinema, es projectarà el film realitzat l’any 2005 per Joe Wright. Com la novel·la, el film se centra en la vida de les germanes Bennet, unes criatures ingènues, criades en un ambient confortable i conservador, destinades a trobar un bon partit i maridar-se. El film es projectarà en versió original subtitulada.
De manera opcional, després de la xerrada, tots aquells que ho desitgin poden quedar-se a sopar a l’Agrícol, prèvia reserva, al preu de 10 € i continuar la conversa sobre literatura a l’espera d’assistir a la sessió de cinema, l’entrada de la qual costarà 6 €. Només cal que ho comuniquin amb antelació trucant a La Cultural o bé a l’Agrícol. Hi ha temps fins un dia abans de la data de projecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: