Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca encapçala en rànquing de ciutats que participen en la campanya el contenidor d’or

És el municipi que de moment manté un major creixement global en els tres mesos que porta en marxa el concurs El Contenidor d’Or, centrar en el reciclatge de vidre.

Des del mes de novembre, i impulsat per Ecovidrio, s’està fent un concurs sota el nom de El contenidor d’or on participen 12 poblacions catalanes per veure quina recicla més vidre. Després de tres mesos, amb les dades corresponents al mes de gener, Vilafranca ocuparia la primera posició global. Tot i no haver pogut tenir cap mes el contenidor de major creixement parcial, en el global s’està ben situat, ja que és l’única ciutat que ha mantingut un creixement sostingut del reciclatge del vidre durant els tres primers mesos de la campanya, en relació al mateixos mesos de l’any anterior. Josep Maria Martí, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament.
Quedar primers suposa rebre una aportació de 20.000 euros d’Ecovidrio, que en el cas de Vilafranca es destinarien al projecte de millora de l’Alberg de Càritas, situat al costat del Cementiri.
Martí espera mantenir aquesta línia ascendent en els tres mesos que falten i poder aconseguir el primer lloc que permetria també poder fer realitat aquesta millora a l’Alberg de Càritas. Vilafranca compateix amb ciutats com Badalona, Tarragona, Lleida, Sant Cugat del Vallès o Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: