Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la campanya ‘Practica el Reciclatge’ per millorar índex de recollida selectiva

El percentatge de recollida selectiva al municipi ronda el 40% i l’objectiu és assolir, l’any 2035, el compromís europeu del 65%.

La setmana passada Vilafranca va acollir la campanya ‘Practica el reciclatge’ que ha impulsat la Mancomunitat Penedès Garraf per a millorar el reciclatge de residus al territori i que va començar al mes d’octubre a la Granada. Mitjançant una parada informativa s’ha implicat a la ciutadania per a conscienciar-los en la causa. L’educadora ambiental Maria Bocanegra explicava els objectius de la campanya.

Mitjançant elements que emulen la pràctica esportiva a la parada es convidava els usuaris a reciclar. Actualment, el percentatge de recollida selectiva al municipi ronda el 40% i l’objectiu és iniciar una escalada necessària i imprescindible en aquests resultats per assolir, l’any 2035, el compromís europeu del 65%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: