Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Teresa Pla presenta a la Sala dels Trinitaris un conjunt de la seva obra escultòrica

Teresa Pla presenta a la Sala dels Trinitaris un conjunt de la seva obra escultòrica

Aquest divendres 2 de març, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris la inauguració de l’exquisida obra de l’artista resident a Sant Pere de Riudebitlles, Teresa Pla Belío.

La mostra, que porta per títol, “Sense trama”, consisteix en l’exposició d’una dotzena de peces de diferents èpoques de la llarga trajectòria de Teresa Pla i totes elles estan creades en cotó. Es tracta de fràgils i elegants estructures que, com el seu títol indica, no segueixen cap tipus de fil conductor que les vinculi encara que, paradoxalment, es tracti de peces teixides amb una complexa trama de fils de colors.
Teresa Pla Belío va néixer a Barcelona l’any 1947, i resideix des de l’any 2010 a Sant Pere de Riudebitlles. És tècnica en Arts Aplicades i Oficis Artístics i especialista en Disseny d’interiors i enquadernació artística de llibres, per l’Escola Llotja de Barcelona.
Per bé que aquesta serà la seva primera exposició individual a Vilafranca, Teresa Pla ha participat, des de l’any 1979 en nombroses exposicions tant col·lectives com individuals. La seva obra s’ha mostrat a Grècia, Eslovàquia, Argentina, Alemanya, Bèlgica, Polònia, Hongria, Dinamarca, Japó, Polònia, Finlàndia, Barcelona, Estats Units, Xile, Barcelona, Màlaga, Terrassa. També va ser present a la VII Biennal d’Art Riudebitlles.
Es membre del col·lectiu Ardhara i va participar en la primera mostra col·lectiva d’aquest col·lectiu l’any 1985. Actualment forma part del col·lectiu d’artistes Riudebitlles Territori d’Art.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: