Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Rua de Carnaval de Vilafranca va tornar a ser tot un èxit

“Warhammer el temple de les calaveres” de La Ràpita i “Fotosíntesi vital” de Les Cabanyes són els guanyadors del Carnaval de Vilafranca 2018.

L’any passat va ser la pluja. Aquest any la protagonista va ser la boira. Però ni la boira va poder fer deslluir una magnífica “Rua de la Resurrecció” del Carnaval de Vilafranca que es va celebrar aquest divendres  passat amb més participació que mai i una gentada pels carrers per on passava el recorregut. A més enguany l’inici es va avançar i va començar des de l’Avinguda de Tarragona mitja hora abans del que era habitual.  La sortida de la Rua es feia des de la cruïlla avinguda de Tarragona amb el carrer de Moja i hi participaven més carrosses que mai. Quan es van tancar les inscripcions amb 25 carrosses, es va observar que algunes de les carrosses històriques, que sempre han vingut a Vilafranca quedaven fora i per això es va decidir ampliar la participació a 30 carrosses i 8 comparses. La rua anava precedida per les cendres de S. M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca. Unes 3.700 persones pertanyents a les diferents carrosses i comparses desfilaven per la rua de Vilafranca. En acabar la rua a la Rambla de Sant Francesc, hi havia una festa final amb Dj Hurtu i el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses per part del regidor de Cultura, Raimon Gusi i Rei Carnestoltes. El primer premi en categoria carrosses ha estat per la de La Ràpita, amb el lema “Warhammer el temple de les calaveres”. Els membres d’aquest grup van fer una aturada l’any passat i enguany han tornat amb força, guanyant la majoria de primers premis a la comarca. El segon premi de carrosses ha estat per la del grup de carnaval de Clariana amb “Juràssic World”, amb un espectacular esquelet de triceratops de mida real. I el tercer premi de carrosses ha estat pel grup Fem Pinya dels Monjos amb ”El retorn del Fènix”. Pel que fa a les comparses el primer premi ha estat per el grup La màgia d’un poble de Les Cabanyes amb el lema “Fotosíntesi vital” i una barrets florals espectaculars. Els membres de la comparsa estaven molt satisfets del premi i del bon ambient de la rua de carnaval de Vilafranca. El segon premi de comparses també va ser per un grup de Les Cabanyes, el grup A 3km de Vilafranca que es presentaven amb el lema “Fantasia felina” i el tercer premi de comparses va ser pel grup Els Trapillos de Vilafranca amb el lema “A ritme de plomes”.

 

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: