Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera hackató al Penedès busca donar eines per reinventar el projecte d’Espai Running

Divendres l’edifici de l’enològica de Vilafranca acollia una iniciativa promoguda per l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament i l’empresa Espai Running per tal de buscar com potenciar-la.

Es tractava de la primera hackató que es feia a Vilafranca, i que sota la direcció de Josep Maria Miró volia recollir idees de ciutadans de la vila i usuaris d’Espai Running per tal que es poguessin aplicar.
Eloi Martí, propietari d’Espai Running, explicava que fa cinc anys que va obrir la botiga, amb unes idees i una perspectiva de negoci que tot i que s’ha demostrat encertada, també comença a necessitar retocs. Així, i conscient que el millor per reinventar-se és fer-ho ben assessorat, explica que ha buscat fer-ho amb aquesta idea que prové de sumar les paraules hacker i marató i que s’està implantant en el món empresarial.í
El facilitador de la sessió era Josep Maria Miró, que ja ha conduit hackatons en diferents poblacions. Ara ho fa per primer cop a Vilafranca, convençut què és una bona eina per donar ítems a l’empresa per reorientar-se.
Són sessions que duren unes quatre hores, i que a través de propostes que fan els participants i que es treballen en grup serveixen per què l’empresa pugui decidir el camí a seguir.
Aquesta mena de laboratori ciutadà de participació cada cop és més utilitzat arreu, i malgrat que no té per que fer-se amb persones que estiguin vinculades directament al sector i àmbit d’influència de l’empresa en qüestió, en el cas d’aquesta hackató d’Espai Running la majoria de participants era usuaris de la botiga o vinculades al món del running.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: