Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rambla Sant Francesc s’omple per celebrar la tercera edició de l’Especial Running

Diumenge es va celebrar a Vilafranca la tercera edició de l’Especial Running Penedès.

És una cursa no competitiva, adaptada i pensada per a persones amb diverses capacitats, però amb una clara intensió integradora. És per això que és un esdeveniment en el qual tothom està convidat a participar. La cursa es va iniciar a la Rambla Sant Francesc i els participants van transcórrer els carrers cèntrics de la vila, amb una distància total d’un kilòmetre.

Martí va subratllar l’acció social de l’esdeveniment, que és veure la felicitat de tots els corredors al haver completat la cursa. L’acte va comptar amb uns 180 participants, els quals es mostraven molt contents en aquest tipus d’activitats.

Al finalitzar l’esdeveniment hi va haver una festa popular per a tothom.
L’acte va comptar amb la col•laboració d’Univers Penedès, Mas Albornà, Fundació l’Espiga i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: