Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es presentarà el Comitè d’Ètica de Serveis Socials de l’Alt Penedès

El Comitè d’Ètica està integrat per 3 professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament, i 5 professionals de Serveis Socials de l’Alt Penedès.

La posta en marxa d’aquest espai de reflexió s’inicia l’any 2016 quan els caps de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca demanen voluntaris entre els seus equips tècnics per  iniciar un grup de reflexió ètica i s’engeguen les primeres reunions per parlar i concretar la tasca a emprendre.

El Comitè d’Ètica està integrat per 3 professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament, i 5 professionals de Serveis Socials de l’Alt Penedès. És interdisciplinar amb especialitats com educació social, treball social, psicologia, pedagogia amb professionals d’equips famílies, dependència, gent gran, EAIA…

La presentació s’iniciarà a les 10 del matí amb la benvinguda a càrrec de Ramon Zaballa, tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social de l’Ajuntament de Vilafranca i de Jordi Bosch, president de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Tot seguit es presentarà el Comitè d’Ètica a càrrec de diversos integrants dels equips de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. A continuació hi haurà la ponència a càrrec d’Ester Busquets, professora d’Ètica a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC, amb el títol “La importància de la reflexió ètica en els serveis a les persones”.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: