Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè d’Ètica de Serveis Socials de l’Alt Penedès ja és una realitat

El Comitè d’Ètica de Serveis Socials neix amb la voluntat de ser un espai de trobada i reflexió dels professionals que treballen en l’àmbit dels serveis socials a Vilafranca i la comarca.

La sala d’actes de l’Enològica de Vilafranca acollia aquets divendres la presentació d’aquest Comitè d’Ètica de Serveis Socials, que neix amb la voluntat de ser un espai de trobada i reflexió dels professionals que treballen en l’àmbit dels serveis socials a Vilafranca i la comarca de l’Alt Penedès.
Els tècnics expliquen que és un espai per a reflexionar i posar en comú possibles dilemes ètics que puguin aparèixer en la feia del dia a dia.
Esther Serret és psicòloga de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca i Guillem Escué, és educador social del Consell Comarcal.
La voluntat és poder acabar donant un millor servei als ciutadans, en un àmbit que treballa sovint en situacions de molta vulnerabilitat.
El vici president de l’àrea d’atenció a les persones del Consell Comarcal, Jordi Bosch, comentava que el comitè s’ha impulsat des dels mateixos professionals, i que des de l’administració se’ls vol donar el màxim suport per tal de ajudar a millorar el servei i potenciar el treball en equip.
Finalment, el regidor de serveis socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, destacava el fet que la iniciativa neix dels mateixos tècnics i la seva voluntat de treballar i tractar de manera conjunta casos complexos i que poden plantejar dubtes.
La presentació s’ha fer davant bona part dels treballadors de les àrees de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal, i s’ha obert amb els parlaments de la cap del Servei de Benestar Social, Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal, Montserrat Domènech; i del cap del Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca Xavier Senabre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: