Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El veïnat de Plana de les Torres de Torrelles de Foix estrena enllumenat

El veïnat de Plana de les Torres de Torrelles de Foix estrena enllumenat

S’ha instal·lat nou enllumenta amb tecnologia LED, que resulta més eficient, econòmica i sostenible amb el medi ambient. Són 300 els punts de llum que s’han renovat en aquest barri.

El passat divendres molts veïns i veïnes van assistir a l’acte d’inauguració del nou enllumenat de Plana de les Torres, una important inversió que ha permès renovar més de 300 punts de llum dels carrers del barri amb tecnologia LED, més eficient, econòmica i sostenible amb el medi ambient.
A l’acte van participar-hi l’alcalde, Sergi Vallès, acompanyat pel vicepresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, així com el regidor de Serveis, Jordi Torné i d’altres regidors de l’Ajuntament. La Diputació ha finançat el 100% d’aquesta actuació, amb un cost de 113.000 euros, que permetrà als veïns i veïnes de Plana gaudir d’un millor servei d’enllumenat a la via pública.
Sergi Vallès va mostrar-se molt agraït pel suport de la Diputació i va subratllar el treball i esforç de l’Ajuntament per millorar els serveis i la qualitat de vida dels torrellencs. Per la seva banda, Marc Castells va elogiar la gran tasca realitzada des del govern per seguir atenent els veïns i redreçar la situació financera de l’Ajuntament, i va seguir estenent la mà de la Diputació per ajudar en tot el que sigui possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: