Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’encesa de llums de Nadal als Monjos serà més tard per estalviar energia

La campanya d’enllumenat nadalenc serà del 15 de desembre al 6 de gener, ambdós dies inclosos.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’ha compromès a fer un «gest real d’estalvi energètic» encenent les llums 14 dies més tard. Serà el dijous 15 de desembre quan es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb l’acte de l’encesa.

Encendre l’enllumenat nadalenc 14 dies més tard, respecte l’any 2021, representarà un estalvi de consum de 958 kWh, això és gairebé un 30% menys de cost energètic comparat amb l’any passat. El disseny de llums també respon a criteris d’eficiència energètica ja que està creat amb tecnologia LED, que permet un baix consum energètic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: