Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentat el llibre editat per lEP que recull la història filatèlica de Vilafranca

El llibre s’emmarca en els actes de celebració dels 25 anys de la secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i l’exposició que hi ha a l’edifici de l’Enològica per celebrar-ho.

A la sala d’actes de l’Enològica es va presentar aquest dijous a la tarda el llibre “Història postal i filatèlica de Vilafranca del Penedès”, que ha editat per l’Institut d’Estudis Penedesencs en el marc de l’exposició per commemorar els 25 anys de la seva secció de filatèlia, numismàtica i col·leccionisme.
La presentació va anar a càrrec dels dos autors del llibre, Lluis Eroles i Joan Solé; que van recordar que es tracta d’una ampliació del treball original de Eroles sobre la història filatèlica de Vilafranca que l’any 2000 va rebre un premi Sant Raimon de Penyafort. Eroles comentava que una de les motivacions principals era suplir la manca de publicacions sobre les marques postals de Vilafranca.
Joan Solé per la seva banda remarcava els 25 anys d’història de la secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i recordava que els primers impulsos al treball conjunt i amb el nom Penedès van estar lligats a la filatèlia.
Ambdós coincidien també en què en els moments actuals el correu postal ja no és el que era, però que la història, el que ha significat i la seva importància cal tenir-la present i poder estudiar-la gràcies a llibres com el que es presentava dijous en el marc de l’exposició Expofil que acull fins dissabte l’Enològica.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: