Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Música per als presos es trasllada els dimecres als diferents barris de Vilafranca

Ja fa més de tres mesos que un col·lectiu de músics voluntaris del Penedès interpreten cada nit el Cant dels Ocells a la plaça de la Vila en suport als presos.

Des de la setmana passada, però, els dimecres es traslladen a alguna altra plaça dels diferents barris de la ciutat. Van començar la setmana passada al barri de la Girada i aquest dimecres ha estat el torn del barri del Poble Nou, concretament al Parc Tívoli. La voluntat es fer arribar el missatge a tots els ciutadans. Participen en aquests concerts al voltant d’uns 60 músics del Penedès, que es van tornant, de manera que cada dia s’asseguren que hi hagi un bon gruix de músics. Aquest dimecres al Tívoli coincidia amb els 100 dies que porten a la presó Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Per aquest motiu l’acte es va complementar amb més música i la lectura d’un text. Primer els músics van tocar el Cant dels Ocells, desprès músics i públic van interpretar L’Estaca de Lluís Llach. Tot seguit la Maria Antònia Martí va llegir un text de Dolors Monturiol, que es va publicar al 3 de 8, en el que de forma poètica es fa un reclam de llibertat. L’acte va acabar amb l’himne de Catalunya, Els Segadors, amb un sol sac de gemecs i les veus de tots els presents.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: