Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre Cultural de Sant Sadurní acull l’experiència en BTT per Armènia de Sergio Fernandez

El Centre Cultural de Sant Sadurní acull l’experiència en BTT per Armènia de Sergio Fernandez

Afeccionats al món de la BTT i dels viatges van gaudir amb les aventures d’aquest incansable periodista, viatger i ciclista, que en aquesta ocasió va centrar-se en la seva experiència a Armènia.

Dijous de la setmana passada la sala d’actes del Centre Cultural es va omplir per acollir la xerrada ‘Armènia en Bicicleta’, de Sergio Fernández, organitzada pel Club BTT País del Cava.
Durant quatre setmanes Fernández va recórrer Armènia, descobrint nous itineraris que combinen el cicloturisme i el senderisme, coronant muntanyes de 4.000 metres, visitant monestirs habitats per monjos solitaris, pedalant per rutes que condueixen fins a petits pobles on els habitants no estan acostumats a rebre visites de forasters.
Va explicar que havia estat un viatge de la gent, en un país molt hospitalari on et pots sentir viatger però també et sents com a casa. Després de mostrar moltes imatges del viatge i explicar un munt d’anècdotes, va donar uns quants consells per viatjar amb BTSergio T. I moltes reflexions sobre les persones, sobre l’art del viatge i la disposició emocional que comporta. Va remarcar que viatjar ha de canviar alguna cosa dins teu.
L’acte va finalitzar amb el sorteig de dos exemplars del seu llibre ‘Siete desiertos con un par de ruedas’, una altra de les seves experiències en aquest món, del quals també va regalar un exemplar per la Biblioteca Municipal. Els assistents també van poder intercanviar experiències amb el protagonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: