Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal està celebrant aquesta setmana la primera edició del Vilafranca Christmas Games

Aquest dimarts a la tarda s’han iniciat les competicions de la nova experiència promoguda pel Casal a iniciativa d’un grup de joves vinculats a l’entitat.

Una activitat que se suma a la del Nerf que es va fer la setmana passada amb força èxit. El primer dia de la competició dels videojocs també ha tingut molt bona acollida. Les dues activitats han estat organitzades per unes comissions de treball amb a joves d’edats similars als qui s’adreça l’activitat.

L’activitat començava aquest dimarts a la tarda i també es du a terme dimecres i dijous matí i tarda amb una primera Game League i competicions de Fifa, NBA, Splatoon o Mario Hart.

Uns 50 joves han participat a la primera jornada de dimarts a la tarda. També la setmana passada va tenir una bona acollida el Nerf Christmas Camp, que fa preveure als responsables del casal la seva continuïtat.

En general des del Casal sempre s’han intentat oferir activitats nadalenques. L’any passat no n’hi van haver i enguany han optat per promoure aquestes dues activitats de comú acord amb les demandes dels més joves.

L’activitat de videojocs s’adreça a joves d’entre 10 i 16 anys. La platea del teatre s’omple de consoles, un equip de realitat virtual i un simulador de carrera de cotxes. A l’escenari hi ha la zona per a les competicions.

Per tal de participar en la competició de videojocs cal fer inscripció prèvia. Per la resta d’activitats cal adquirir l’entrada.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: