Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PTT de Vilafranca col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines

El PTT de Vilafranca col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines

Un any més l’alumnat del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball de Vilafranca ha col·laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines.

Des de fa 25 anys i durant les festes nadalenques, Creu Roja Joventut organitza una campanya de recollida i distribució de joguines sota el lema “Cap nen sense joguina”. La campanya consisteix a recollir joguines donades pels ciutadans per després distribuir-les entre aquelles famílies que més les necessiten, tot afavorint el consum responsable. L’objectiu del joc és propiciar el desenvolupament dels infants i promoure l’educació en valors, motiu pel qual les joguines recollides no poden ser ni bèl·liques, ni sexistes. El passat 18 i 19 de desembre, els i les alumnes del PTT van col·laborar en el projecte, junt amb altres voluntaris, participant en les tasques de classificació, preparació i embolcallat de joguines a la seu de la Creu Roja de Vilafranca.
La valoració que han fet els alumnes d’aquesta experiència ha estat molt positiva i han estat molt contents d’haver-hi col·laborat, perquè els ha permès posar en pràctica els coneixements adquirits en els mòduls de preparació de comandes i de tècniques bàsiques de comercialització. Des del PTT s’agraeix la tasca de Mònica Sanahuja, per la bona acollida i acompanyament rebuts. El Pla de Transició al Treball (PTT), ubicat a l’Institut Alt Penedès, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: