Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Moviment Infantil de Vilafranca celebra la segona jornada “Compartim coneixements”

El MIV va organitzar aquesta activitat en el marc dels actes del seu 45è aniversari, obrint-les també a la participació d’altres entitats de la vila.

El MIV organitzava dissabte a l’escola Pau Boada de Vilafranca la segona edició de les jornades “Compartim coneixements”. Unes activitats que es van fer durant tot el dia en aquesta escola amb la voluntat de facilitar l’intercanvi de coneixements entre monitors, infants i famílies del MIV. Però a més aquest any, com explicava el monitor i membre de la comissió organitzadora Pau Carbonell, s’ha volgut obrir a altres entitats tot coincidint amb el 45è aniversari del MIV.
Així per exemple, hi havia un taller de cant amb la coral infantil Espinguet, o un de manualitats amb l’Associació Gargot. Ja des del matí es van anar fent tallers de caire divers.
Els nois i noies del MIV, amb els seus pares i mares van poder gaudir al llarg del dissabte de les diferents activitats que es van anar organitzant, i que servien per compartir coneixements entre tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: